Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

3on3 King of the Court Street Basketball Tournament -VERSUS- 3vs3 TRIPLE THREAT SUMMER BASKET AT KIATO






Φέτος για 1η χρονιά εγκαινιάζουμε μια μεγάλη συνεργασία ανάμεσα στα 2 απο τα πιο δυνατά και καλά 3on3 tournaments της Ελλάδας !!!

Η ομάδα του 3on3 King Of The Court Street Basketball Tournament ανακοινώνει με μεγάλη χαρά τη συνεργασία του με το 3vs3 TRIPLE THREAT SUMMER BASKET AT KIATO!!!

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας οι 1οι νικητές της ανδρικής κατηγορίας και οι 1οι νικητές της μεσαίας κατηγορίας του 3on3 King of the Court Street Basketball Tournament 2015 #6th EDITION#  θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο Κιάτο με δωρεάν τα έξοδα διαμονής και φαγητού (8-9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ) ώστε να έρθουν σε μπασκετική σύγκρουση με τους 1ους νικητές της ανδρικής και μεσαίας κατηγορίας του 3vs3 Triple Threat Summer Basket at Kiato 2015 και να βγούν έτσι οι ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!

Η ωραία ατμόσφαιρα που διέπει τα 3on3 tournaments είμαστε σίγουροι πως θα επικρατήσει και εκτός γηπέδου στα μαγαζιά και στη παραλία του Κιάτο ώστε να γιορτάσουμε γιατί όλοι θα είμαστε νικητές ανεξαρτήτως αποτελέσματος!!!

Ευχαριστούμε πολύ το 3vs3 Triple Threat Summer Basket at Kiato για αυτή τη συνεργασία και την ευκαιρία να περάσουμε όλοι μαζί όμορφες στιγμές!!!

SEE YOY SOON 3on3 LOVERS!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου