Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

BE THE KING!!!!!ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙ ΜΕ 500 ΕΥΡΩ CASH !!!!!!

Τρείς ακόμα ημέρες έμειναν για την έναρξη του τουρνουά  και όλος ο μπασκετικός κόσμος μένει συντονισμένος περιμένοντας το μεγαλύτερο μπασκετικό γεγονός του καλοκαιριού!!!

Το 3on3 King Of The Court Street Basketball Tournament για 6η συνεχόμενη χρονιά θα προσφέρει μεγάλα παιχνίδια ,μεγάλες συγκινήσεις και μεγάλα δώρα και χρηματικά έπαθλα!!!

Ελάτε  30 Ιουνίου-3 Ιουλίου στο κλειστό γήπεδο Μπουρναζίου Γ.Στεφανόπυλος (πρώην κλειστές Ολυμπιακές εγκαταστάσεις πυγμαχίας) να γεμίσουμε το γήπεδο απο κόσμο που αγαπάει πραγματικά το basket να παίξουμε να ανταγωνιστούμε και να προσφέρουμε δώρα ακόμα και στο κοινό μας !!!

Το παλαιότερο τουρνουά 3on3 πρώτο απο όλα προσέφερε χαρά σε όλους εσάς και είναι τιμή για εμάς που ακολούθησαν και άλλοι άνθρωποι που αγαπάνε το αγνό μπάσκετ σαν εμάς και δημιούργησαν  νέα τουρνουά 3on3 σε πολλές περιοχές της Αττικής και ολόκληρης της Ελλάδος !!!


Επίσης είμαστε πολύ χαρούμενοι και μας γεμίζει με ευθύνη ώστε να εξελισσόμαστε κάθε χρόνο και πιο πολύ πώς κάθε χρόνο ο κόσμος που έρχεται κοντά μας ολοένα και αυξάνεται ανταμείβοντας μας για τη δουλεία μας!! 

Εμείς λοιπόν δεν θα σταματήσουμε να σας προσφέρουμε   όλο και περισσότερα νέα πράγματα και ιδέες!!!

Σας ευχαριστούμε πολύ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου