Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 3on3 King of the Court Street Basketball Tournament ft 3on3 GIANTS ''Get in the arena''

Δηλώστε συμμετοχή στο «3on3 Giants»!
Το «3on3 Giant» 3 on 3 Giants "Get in the arena", σε συνεργασία με το «3on3 King of the Court Street Basketball Tournament»» 3on3 King of the Court Street Basketball Tournament διοργανώνει το μεγαλύτερο μουσικοαθλητικό event του καλοκαιριού, ανοίγει τις πύλες του στις 14 Ιουλίου στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να αγωνιστούν στα ειδικά γήπεδα, τα μοναδικά που είναι αναγνωρισμένα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, υπό τους ήχους μάλιστα Live μουσικής από σπουδαίους καλλιτέχνες!
Καθημερινά, στα ειδικά γήπεδα «3on3», πάντα υπό σκιά και σε μέρος που δροσίζεται ειδικά, θα διεξάγονται τουρνουά μπάσκετ τεσσάρων κατηγοριών, διαφορετικών ηλικιών. Under14 (αγόρια και κορίτσια), Under18 (αγόρια και κορίτσια), Οver18 (αγόρια και κορίτσια), Over35 (αγόρια και κορίτσια), με την συμμετοχή να ορίζεται στα 40 ευρώ ανά ομάδα, τους νικητές να κερδίζουν δώρα και όλους τους συμμετέχοντες να έχουν πολλά προνόμια, όπως δωρεάν είσοδο σε VIP θέσεις των συναυλιών, για τους ίδιους, αλλά και για τους φίλους τους!
Μέχρι τις 19 Ιουλίου το παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ θα μετατραπεί σε μια απέραντη μπασκετούπολη με ατελείωτα τουρνουά «3on3», προπονητικάcamp για παιδιά ηλικίας 9 έως 14 ετών και υπό τους ήχους Live μουσικής με πολύ σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως ο Μπάμπης Στόκας, ο Χρήστος Θηβαίος, η Ματούλα Ζαμάνη, ο Τόνι Σφήνος, ο Εισβολέας, ο 12ος Πίθηκος και πολλούς ακόμη.
Δηλώστε ΤΩΡΑ συμμετοχή στο e-mail: teokots1985@hotmail.com ή στα Inbox των Facebook page: 3on3 King of the Court Street Basketball Tournament και 3 on 3 Giants "Get in the arena"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου